دومین فارسی ::: نمایشگاه مجازی ایران

ساموئی
ساموئی بانکوک پاتایا دوربین عکاسی خرید اینترنتی
تايلند-هتل نمايشگاه-مجازي هديه-تبليغاتي فروشگاه-الکترونيک فروشگاه-اينترنتي
خريد-اينترنتي نمايشگاه-تخصصي مالزي-سنگاپور تحصيل-مالزي اقامت-مالزي
تور-نوروزي پوکت کانادا سامويي پاريس
بارکد ميکاپ مدل-ميکاپ يخچال-فريزر دوربين-عکاسي
دوربين-فيلمبرداري تلفن-سانترال مايکروفر تور-آفريقا تور-مراکش
تور-انگلستان کارت-صدا کارت-گرافيک برزيل جراحي-زيبايي
جراحي-سينه تور-ايتاليا جراحي-زيبائي جراحي-پلاستيک جراحي-بيني
ليزيک بارکدخوان جزيره-کيش قيمت ارمنستان
پکن شانگهاي مارماريس آنکارا تردميل
پاتايا مالزي پاتايا آنتاليا تايلند
توراروپا تورتايلند کيش تورچين تورآنتاليا
تورمالزي گوانگجو تور-خارجي بليط اندونزي
ويتنام پوکت نيکون دوربين سفر-دبي
سنگاپور مالزي-سنگاپو پاتايا-پوکت دبي-تور تور-فرانسه
سامويي کفپوش-پارکت نما-ساختمان معماري-داخلي درب-اتوماتيک
تور-پاتايا تور-آنتاليا تور-اروپا تور-مالزي تور-ترکيه
تور-چين تايلند-تور ويزاي-تحصيلي مايو کوهنوردي
تور-برزيل تور-هند تور-تايلند آفريقاي-جنوبي کازابلانکا
تور-کيش تور-قشم قونيه طبيعت اقامت-دبي
ويزاي-دبي ويزاي-چين ويزاي-کار مدل-لباس لباس-شب
لباس-زير تور-روسيه چرخ-خياطي خارجي-تور تايلند-هتل
تور-مشهد تايلند-پاتايا تايلند-بانکوک بلغارستان مزايده-مناقصه
روماني قيمت-موبايل قيمت-نوت-بوک قيمت-لپ-تاپ چاپ-ديجيتال
بارکد پرينتر سي-دي سي-دي-خام چاپ-افست
مد-لباس لباس-زنانه طاهاگشت لباس-شب
Custom Search

۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

آموزش طبخ كوكو سيب زميني

آموزش طبخ كوكو سيب زميني

مواد لازم براي 3 الي 4 نفر:

  • سيب زميني 3 عدد بزرگ

  • پياز متوسط 2 عدد

  • تخم مرغ 4 عدد

  • گردو 4 عدد

  • زرشك 1 قاشق غذاخوري

  • نمك، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم

  • روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

سيب زميني ها را پوست كنده و با رنده درشت رنده كنيد. پياز را هم مي توانيد رنده كنيد و هم بصورت نگيني ريز درآوريد. گردوها را شكسته و با دست خرد كنيد. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و تمام اين مواد را خوب با يكديگر مخلوط كنيد.

در كاسه اي ديگر تخم مرغها را با چنگال آنقدر بهم زنيد تا پف كرده و هواي بين آن خالي شود سپس به مواد بالا اضافه كنيد.

روغن در ماهي تابه بايستي داغ شود. كمي از مواد را داخل ماهي تابه ريخته، زرشك را روي سطح آن پاشيده و سپس بقيه مواد را روي اين لايه بريزيد چون زرشك در معرض حرارت مستقيم در روغن به سرعت مي سوزد و سياه مي شود بنابراين زرشك را در لايه مياني كوكو بپاشيد. شعله را ملايم كرده و درب ظرف را نگذاريد چون عرق مي كند. در ماهي تابه تفلون كوكو به راحتي برمي گردد كوكو را در سيني يا ظرف استيل يا فلزي كه هم شكل تابه، دايره يا مستطيل است برگردانيد و دوباره به تابه منتقل كنيد تا طرف ديگر غذا هم پخته شود. براي راحتي كار مي توانيد از تابه هايي استفاده كنيد كه دو طرفه هستند و دو بخش تابه مثل دو در به هم چسبيده و تفلون آن هم از جنس محكمي است كه در برابر حرارت مقاوم است. وقتي يك طرف كوكو پخت درب تابه را رويش گذاشته و با يك چرخش محتويات كوكو را به سمت ديگر تابه منتقل كرده تا هر دو طرف كوكو بپزد.

براي تزئين اين غذا مي توانيد از چند برگ كاهو، چند قاچ نازك گوجه فرنگي يا چند عدد زيتون همراه خيار شور استفاده كنيد. برخي كوكو را با ترشي يا شوري يا ماست مصرف مي كنند ولي خوردن آن با ترشي و سبزي تازه بسيار لذيذتر است.

اين غذا هم حاوي مواد مغذي بالايي است و هم زود و سريع آماده مي شود و مي توانيد براي وعده شام يا بصورت ساندويچ در ميان وعده بچه ها در مدرسه استفاده كنيد.

خرید آنلاین کتابهای آشپزی

خرید آنلاین لوازم آشپزخانه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر