ساندويچ لقمه اي
مواد لازم:
نان ساندويچي 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 1 عدد
گوشت چرخي به همراه پياز داغ و ادويه جات 200 گرم
آرد سوخاري به ميزان لازم
جعفري يا فلفل دلمه اي 2 قاشق غذاخوري
زرشك 2 قاشق غذاخوري
قارچ مقداري
در صورت تمايل تخم مرغ آب پز 1 عدد رنده شده
رب 1قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گوشت را سرخ مي كنيم سپس رب و جعفري ساتوري يا فلفل دلمه اي را اضافه مي كنيم. هنگامي كه آب گوشت كشيده شد تخم مرغ رنده شده و زرشك را مي افزاييم.
نان باگت را به تكه هاي 3 تا 4 سانتي متري برش داده بدون آنكه يك طرف آن را برش دهيم، داخلش را خالي مي كنيم و از مواد گوشتي پر مي كنيم. بايستي پس از پر كردن نان از مواد گوشتي، با دست دو طرف داخلي نان را فشار دهيد تا در روغن مواد بيرون نريزد.
در ظرفي يا كاسه اي تخم مرغ را مي شكنيم و ساندويچ را در تخم مرغ مي غلتانيم بعد در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ مي كنيم.
اين ساندويچ با سس كچاب مصرف مي شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر